úterý 9. června 2009

Podívám se z okna a vidím tady tuhle nádheru. To jsem prostě jako "zuřivá reportérka" nemohla nechat bez povšimnutí...celý pokoj jsme měli prozářený těma nádhernýma červánkama...
Foceno přes okno z našeho pokoje...(přes moje orchidejové okno)

"Kolaloková limonána..."

Tak dnes jsem toho moc nestihla, už od včerejška mi bylo nějak šoufl a dnes se to rozjelo naplno. Dopoledne, když Vašík spal jsem ještě zvládla dodělat fotomontáže ve photoschopu pro strejdu Petra, a pak jsem definitivně zamířila do postele. Kluky pohlídala chvilku babička, a pak už naštěstí dojel Pavel. Měla jsem šílenou zimnici a nemohla se jí ani po hodině zabuchlaná v peřinách zbavit. Až Pavel, když mě viděl, mě přišel zachránit (je to hold můj oparvdický PRINC) - přinesl mi Vašíkův termofor, který jsme mu jako miminku strkali v zimě do kočárku, aby neměl studené nožky - a to mi pomohlo!!!
Pavel se staral celé odpoledne o kluky a ještě mi jeli koupit Coca Colu - rodinný osvědčený recept na různé "břichové nemoci" (ať už střevní virózy nebo poalkoholové léčby :-) ). A teď je mi konečně trošku líp - takže to opět zaúčinkovalo...PS : Vojta se mě přišel ptát: Jestli mám v bříšku skřítka...a jestli jsem ho spolkla nebo jak se mi tam dostal????