neděle 30. srpna 2009

Řemeslnný jarmark ve Vizovicích...

Po dobrém obědě (Vojta se teď vždycky u jídla ptá: "Co to bylo, nebo jak se to jmenovalo, když to bylo živé???") jsme vyrazili k babiččiným známým do Chrámečné u Vizovic...Využila jsem Vojtova dobrého rozpoložení a snažila se mu vysvětlit vyslovování písmene "K" , které doposud neuměl říct a všude používal oblíbené "T". No a než jsme byli na místě tak Vojta krásně "káčkoval"... :-), no paráda...zase další pokrok!
Tatínek tam měl malou prácičku, tak kluci si pohráli s poklady vytaženými z pod postele (tam bývají uschované ty nejlepší věci), jelikož teta ještě není babička a tak jsou hračky zatím dobře uschovány...tak je Vojta alespoň provětral.
Při cestě zpět jsme se stavili ve Vizovicích, kde byl řemeslnný jarmark, tak jsme to šli okouknout. Vojta byl unešený z dřevěných mečů, maminka zase z keramiky paní Vaškové. Její stáneček jsem poznala už zdálky, byl nejhezčí a nejvíc zahřál na duši...A jelikož jsem byla asi moc hodná, tak jsme si koupili nádherný "povidlák", když jich teda máme takovou zásobu ...Jarmark byl moc hezký, Vojta viděl i jak včelky dělají med, pochutnali jsme si na znamenité staročeské placce s česnekem (teda byla fakt výborná!!!), a jeli spokojení domů... opět krásná neděle... díky všem, kteří nám ji zpříjemnili...