sobota 12. září 2009

"Spousta zážitků, spousta udělané práce..."

Týýýýý, Brďooooo!!! Přes 2000 návštěvníků našich stránek, to je bomba!!! Tak doufám, že se Vám líbí a nebojte se nám napsat, potěší to... !!!

Ráno jsme vyrazili hned po snídani opět do Holešova do zahradnictví pro Pavlův dáreček k našemu výročí... Kluci se hned vrhli na ohradu s ovečkama (tedy jednou ovečkou Terezkou a beranem Karlem - jak měli napsáno na chlívku, samozřejmě i s fotkou).
Paní zahradnice si hned zavolala Vojtu a ten šel vyfasovat kyblíček se suchým chlebem, aby je mohli krmit. Ovečky si braly chleba z ruky velmi jemně, takže je krmil i Vašík úplně v pohodě...kluci byli nadšení a my jsme měli čas vyslechnout si potřebné instrukce. Pavel totiž dostal krásný STROM do naší zahrady.
Dopoledne jsme se vrhli do práce, Pavel dělal na garáži (už se podezdívá pod střechu) a já jsem se vrhla do podzimního aranžování...Jsem v sedmém nebi, že už opět začínám stíhat. Takže dýně, jeřabiny i chryzantémy už mají své místo... A na dveřích nám visí věneček z darů přírody...pro dobré pozorovatele : Na fotce jsem i já s foťákem a Pavel na lešení na garáži...(samozřejmě foceno s tímto záměrem :-))
Odpoledne jsme jeli za babčou a dědou do Lukova na tenisový turnaj, kluci si pohráli na průlezkách a "zafandili" závěrečnému "matchi" a jeli jsme domů opékat... Vaša nevydržel tak musel do hajan a na špekáčkách si pošmákl hlavně Vojta...