pátek 30. října 2009

"This is it ..."

Den proběhl v poklidu, kluci byli kupodivu hodní. Vojta mě ráno ukecal tak nešel do školky, ale fakt překvapili. Vaša spal dokonce dvakrát a pohodička.
Těšila jsem se na odpoledne, měli jsme lístky do kina na "Majkla"(Michael Jackson), tak jsem měla program. Pavel po "něm" netoužil, tak hlídal kluky.
Mamka se pro mě stavila doma a nakonec jsme vyjely o něco dřív a šly omrknout hračky. Pak už jsme se před kinem setkaly s Ivankou a Áďou.
Teda musím říct, že jsme šly spíše ze zvědavosti, než že bysme byly takové jeho fanynky, ale stálo to za to. Opravdu neskutečný člověk, všechno si řídil sám a prostě to uměl pro lidi udělat... jak sám řekl, na chvilku je dostat z běžného světa a starostí do toho jeho virtuálního. Shodly jsme se, že je velká škoda, že se ten koncert neuskutečnil....byla by to fantastická podívaná...
Ať byl jakýkoli podivín (což určitě byl) tak v hudbě a tanci byl nepřekonatelný...
Chvilkama jsem se sama pro sebe musela smát, když jsem si vzpomněla na Zuzku, jak vždycky na pařbě předvádí "Majkla"- ta prostě nemá chybu... takže velmi zajímavý a příjemný večer.
nakonec jsme ještě v kině domluvily, že k nám pojede na prázdniny Áďa, tak se mi tu zrovna kouká přes rameno jak píšu a za chvilku jdeme do hajan... Dobrou...