neděle 28. června 2009

Minigolf a Dinosauři...

Odpoledne, hned jak se Vojta vyspal jsme vyrazili na MINIGOLF a ještě k tomu s Dinosaurama...už tak to byla skvělá kombinace, jelikož Vojta je na tyhle sporty moc šikovný a ještě teď má dinosaurové období (umí už názvy asi dvaceti různých dinosaurů - a já díky němu taky...). Vašíčka jsme nechali u babičky a dědy (je nemocný a hlavně - nenechal by nám ani jeden balónek :-)). A taky jsme museli omrknout terén, jestli jsou tam zařízení i na prťata...

Vojta se porozhlídl a pak mi jen řekl, ať mu vyfotím toho Triceratopse...(tak plním úkol...)

Takže : golf skvělý!!! Vyfasovali jsme každý svou hůl a golfový míček - kartičku na zapisování skóre a šli na věc!Vojta hrál jak profík, někdy nás naprosto odrovnal skvělým "odpalem" a i my se výborně bavili - trošku jsme se s Pavlem trumfovali kdo bude lepší...(ale asi vyhrál...).


Nakonec se šel Vojta vyblbnout do balónků, a tam si to užil ze všeho nejvíc...nemohli jsme ho ani dostat domů...takže můžeme vzít i Vášu (balónky to jistí!).Konečně moc hezká zábava pro děti!!

Sobota... 27.6.09

Tak Hurááááá...základy na garáž jsou hotové, chlapi si nakonec všechno míchali ručně -stručně.. teda Pavel, děda Pavel a Honza...šikulové!!! Ve 12.00 hod bylo vše hotové, tak jsme zrovna poobědvali a rozpustili brigádu.
Dokonce jsme ještě posekali zahradu a udělali "orduňk" i kolem plotů, zídek, záhonků, atd. prostě jsme stihli strašně moc práce... večer jsme se s Pavlem shodli, že máme velmi dobrý pocit a spokojeně šli spát...dobrou noc...