úterý 20. října 2009

Klub maminek ve Štípě

Dopoledne jsem se rozhodla , že zajedu s Vašíkem do klubu maminek ve Štípě, vítán je každý a holky co u mě byly na bazárku mě navnadily, že to tam bývá super, tak jsme jeli.
Zrovna nám vyšel i supr program, přijela paní z Fryštáku a s dětma jsme cvičili, tančili zpívali, hráli si různé prima hry a Vašík byl evidentně nadšený. Nejvíc se mi líbilo, když jsme zpívali o ježkovi, pak paní každé dítko "jakože popichala bodlinkama - děcka čekali málem s otevřenou pusou) a pak jsme dostali kramlíky a připínali si je na sebe místo bodlinek, to bylo fakt moc pěkné, a přitom taková věc, každý ji má doma, jen ten nápad...
A odpoledne jsme šli ze školky zrovna popřát Verunce Štákové k narozeninám, asi byly nějaké erupce na slunci (které teda nebylo ani vidět, dneska bylo jen šedivo) a přesto nám pouštělo na zem jen nějaké velmi nepovedené vibrace, protože děcka byly skoro "na zabití". Takže se ozýval jen každou chvilku nějkaký řev - nejčastěji Vaša, ten taky v "ošternosti" zabral s přehledem první místo!!!
Musím najít aspoň nějakou pozitivní fotečku v tom dnešním šedivém dnu... takže hned mě napadlo, zavzpomínat na léto a naši krásnou dovču :
PS: Měla bych ji už konečně na ten blog dodat, co? Už jenom pro ty parádní fotky, co jsem nafotila!!! :-)