pátek 18. září 2009

"Akce Kryštof" aneb 5.výročí naší svatby...

Dopoledne jsme se domluvily s Cilkou, že si vyrazíme podívat se na podzimní jarmark na náměstí. Plný kufr auta kočárů a frčely jsme. Kluci (Vašík s Františkem) se první vrhli na náměstí k fontáně, ta se jim líbila samozřejmě nejvíc, chvilku si poběhali dokola a šli jsme si obejít stánky.Potom jsme zamířily k parku u zámku, kde jsme našli i pár kaštánků a pokračovali na tržiště "pod Kaštany", hlavně Vašíkovi se tam velmi líbilo, vrhl se na stánek s banány a "jal se nakupovat", rychle jsem vytáhla peníze a šla vyrovnat Vašovu útratu... :-).Když výlet tak se vším všudy - šlo se do Zlíňanky na zmrzku... prostě jsme si to moc užili a kluci se tvářili velmi spokojeně.
Odpoledne přijel Pavel dřív z práce a užívali jsme si krásné společné odpoledne. Jelikož máme dnes už 5. výročí naší svatby (toto letí). Pavel dostal strom do naší zahrady tak jsme ho šli společně zasadit... padl tam jako ulitý...Malý úryvek z nejoriginálnějšího přání k naší svatbě (samozřejmě od koho jiného než od Laděnky )
Akce "Kryštof" se dnes chystá,
k jedenácté hodině,
Klečůvka už je si jistá,
Pavel bude v rodině.
Večer jsme šli na večeři do řecké restaurace a výborně si pochutnali. Dostala jsem také krásný dárek - děkuju Pavle!!!! Co ještě dodat ?? Snad jen, že pokud budou další roky tak krásné jako ty doposud tak se můžu jen a jen těšit .....