sobota 31. října 2009

"Galaxie Adelaida"

Dvě zásadní věci dneška...
1. Spala u nás Áďa (ségra Ivanky), kluci ráno byli pěkně vykulení, hlavně Vojta , protože, se probudil a v pokojíčku spala i Áďa... Vašík se taky hned běžel podívat, kdo to u nás je. Vojta trpí na Adélku už dlouho, takže mi bylo jasné, že bude moc rád...A ještě jedna důležitá věc- včera večer, když jsem společně s Áďou psala blog, napadlo mě, že bych jí ho mohla taky založit, tak jsme to ještě na hrubo všechno nachystaly, Adélka si napsla i první zápis s tím, že zbytek doděláme dnes.
Dali jsme si výbornou snídani a děcka si hráli, Áďa mi s klukama moc pomohla, super je zabavila, pořád je poponášela, což jsem nechápala, jelikož sama není o moc těžší než naši kluci... S Vojtou si zahráli i hru kterou přivezla a pak jsem je vyslala na procházku ven.Vašík byl v kočárku a Vojta navigoval cestu, já jsem měla aspoň chvilku čas na uklizení. Pak jsme šli na koníky a hlavně jsme fotily. Půjčila jsem Ádi starší digitální foťák, aby si mohla dávat na blog i fotečky. Pak jsem vzala foťák svůj a šly jsme nafotit nějaké portréty na ikonku blogu..
Aďa byla jak filmová hvězda a pózovala o sto šest...na více fotek se můžete mrknout tady...Byla úplné zlatíčko a už se těším až k nám zase přijede, protože jsme si to fakt užili, pomohla mi s obědem a když jsme uspali kluky, šly jsme vypilovat blog, Áďa si všechno navrhla sama a moc se mi to líbí, přesně to k ní pasuje...
Hláška dne se určitě u nás ujme jelokž Áďa abych mohla dodělat něco na počíteči, vzala Vašíka, že ho chvilku zabaví, ale ten chtěl jít za mnou, takže došli do pracovny a Áďa mi říká : " Chce jít pořád za maminkou CHUCHVALEC JEDEN MALEJ..." byla jsem mrtvá smíchy, nevím kde na to přišla, ale bylo to skvělé... (od té doby je to prostě náš malý chuchvalec... :-))
Odpoledne přijela Ivanka a vymýšlely jsme kam si zajedeme, jelikož nám zrušili minigolf, pro nějaké neshody s majitely, tak jsme nakonec jeli omrknou nové zábavní centrum GALAXIE, které máme kousek od domu...nemusíme už jezdit až do Brna, kde je obdobný park BONGO.
2. Takže se jelo do Galaxie, vašík i Vojta byli šťastní jak blešky (chuchvalečci moji :-)), opět vyhrály skoky a "krtkování" v bazénu s balonkama, ale Vojta prošel všechny klouzajdy, prolézačky, trampošky, dokonce i lezl na lezecké stěně i s plnou "horolezeckou" výstrojí...(pak si to zkusila i Ivanka).Přijeli jsme až po sedmé, Vašík byl úplně "grogy", myslela jsem, že ani jíst nebude, jak byl unavený, ale nakonec se do jídla pustili s takovou vervou, že jsem je musela krotit, aby jim nebylo špatně (ani se nedivím, protože takový výdej energie, co tam za ty dvě hoďky nechali, to je co říct...)