neděle 19. července 2009

Na kolech..

Babi a děda večer volali, že si vezmou Vojťáska na výlet do Buchlovic, tak kluci od rána vyhlíželi.
Vojta si hned naplánoval návštěvu hračkářství, a já se s ním raděj nedohadovala, že ani v zahradě ani na hradě, asi nic, co on by si představoval nekoupí (babi s dědou si jistě nějak poradí - nemusím přeci řešit všechno, že?)
Takže už dopoledne jsme opět osiřeli, Vaša byl lehce zklamaný, že nejede, tak se jim vecpal aspoň před naším do auta a svezl se na konec ulice. Doma jsme si udělali "diskošku" a bylo zapomenuto.
Odpoledne jsme vyrazili na kolech, Vaša se tvářil velmi důležitě a my jsme měli co dělat, abychom (už jsme zase nikde dlouho nejeli) ty naše kopečky tady všude nějak rozdýchali...Můj sen je bydlet někde v Jižních Čechách..nebo někde s více rovinama :-).
Samozřejmě, že v batohu se vezl foťák, tentokrát s teleobjektivem půjčeným od Laděnky (mimochodem děkuji nastotisíctkrát). Už vidím, že ho asi budu taky nutně "počebovat" :-).
Takže vždy zastávka nejen na odpočinek , ale hlavně na foto...A Vašíkova nezbytná "cyklistická pomůcka" :

Garden party u Los Cabakos v obýváku :-)

Dopoledne jsme byli doma, Pavel zdil garáž , já jsem ukuchtila oběd a v podstatě jsme se chystali na odpolední párty u Laděnky. Kluci se vyspali, mezitím začalo lít jako z konve, ale po telefonickém ujištění, že se akce neruší jsme vyjeli...
Foťák jsem ani nebrala - přece nebudu nosit dříví do lesa :-), ale nakonec jsem se focení nevyhnula. Nebudu zastírat, že jsem si ráda zkusila fotit s Laděnčiným Nikonem D80.. takže doufám , že fotky stály za to...
Můžete se na všechny podívat a přečíst si jak ta "veselice" (jak píše Láďa) proběhla, a to přímo ZDE...

Jedna fotečka ze zahrady