čtvrtek 5. listopadu 2009

Tašky, kabelky, kufříky na střechu...

A máme tu pokrývače, to je fičák... hned si postavili žebřík, po kterém vozí na střechu tašky a už to sfištělo, počítám, že zítra to dodělají, kdyby to nestálo tolik peněz, tak úplná bomba...a Sally bude mít nový "příbytek" (a já nebudu muset v zimě škrábat - jupí...)
Dopoledne jsem na chvilku "ukradla" Pavla z práce a zajeli jsme se podívat do obchodů, dali jsme si obídek a pak jsem ho opět vrátila zpátky...super...myslím, že byl hodně překvapený, ale po tomto týdenním maratonu s kanálem si to zasloužil, taky rovnou z práce šel opět na to...děda zasypával celý den, nechápu, kde bere tolik energie a jak to i ve svých letech všechno zvládá...
Já jsem se uklidila na Klečůvku, protože v tom bahnu není o co stát a doma se kluci za chvilku nudí.Tak jsme jeli za babčou. Na Klečůvce se taky makalo, začali předělávat kompet podlahy na hůře, vyměňovat staré dřevěné desky za nové a ještě vybírat z meziprostoru ve stropě nějaký šílený sajrajt co se tam kdysi navozil jako "izolace" takže taky dobrá chuťovka, no prostě všude něco... :-)
Když jsme přijeli tak tady se ještě makalo, tak jsem si k nám vzala na chvilku Maťu a ti si s Vojtou ještě chvíli hráli a Vašík šel spát, takže tak bojujem...ať už je to hotové !!!!!