úterý 3. listopadu 2009

"Počasí třikrát zdar!!!"

Mé přání bylo vyslyšeno a tak se u nás od brzkého rána opět bagrovalo, hutnilo, kopalo...atd...Dopoledne jsem s Vašíkem frkla na Klečůvku - odvézt Bělouše (bílá Škoda Forman), a absolvovala tak : slovy "POSLEDNÍ JÍZDU" s tímto autem, bylo mi i trochu smutno, najezdila jsem se s ním celkem dost a až na malý "nekomfort" co se týče obíhání auta jako zběsilá, než jsem pootevírala všechny dveře a usadila děti a sebe, a na to , že zatočit volantem chtělo sílu Xeny bojovnice, tak mě Bělouš dovezl vždycky všude kam jsem chtěla... Děkuji... :-)
Taťka s bráchou už ho sami odvezou do kovošrotu "Běloušovi třikrát ZDAR!!!" Budiž mu skládka lehká...
Dali jsme si kafíčko a pak mě brácha hodil zpátky domů, Pavel s chlapama zrovna svačili, tak jsme se přidali a pk už jsem utíkala pro Vojtu do školky, měl slíbeno jít po obědě.
Odpoledne nás doma vyzvedla kámoška a jeímž synem Tomáškem chodí Vojta do školky a šli jsme k nim na návštěvu. byli u nás minulý týdena Vojta se k nim chtěl jít hrozně podívat. Návštěva moc příjemná, kluci si pohráli a my strávili příjemné odpoledne.Když jsme se vrátili v 17.30 hod tak Pavel ještě pracovali, naštěstí už jen dopojovali kanály a končili, museli toho mít za celý den až nad hlavu, za dva dny udělat tolik práce, jsou strašně šikovní...
Večer jsme se podívali na "ordinaci" a v mejlu jsem se zhrozila nad cenovou nabídkou na střešní krytinu, S prominutím : "Ty vole, to jsou palby!!!"