středa 30. prosince 2009

AVATAR

Ráno jsme se vydali do města města něco pokoupit, mnoho členů naší velké rodiny má totiž narozeniny hned po Vánocích, takže s dárkama hned tak nezkončíme...
Odpoledne odjeli kluci na 1 den na prázdniny a my jsme se ocitli s Pavlem asi po půl roce sami bez dětí...každých pět minut jsme buď já nebo Pavel jen pronesli jaký je neskutečný klid a patřičně si ho užívali. Pokaždé, když kluci odjedou, vrhneme se na nějakou práci nebo úklid, který s nimi nejde dělat, ale dneska jsme si prostě jen užívali, v telce byly docela fajn filmy tak jsme se dívali a lenošili.
Bráchovi se podařilo nám nakonec sehnat lístky do kina na AVATAR - nový film Jamese Camerona, bylo vyprodáno , ale zrovna někdo zrušil rezervaci, tak jsme mohli jít...volný večer, nemuseli jsme si složitě domlouvat hlídání, tak jsme toho využili.
Film naprosto geniální, všem doporučuju, 2,5 hod se zdály jako chvilička, ještě po skončení jsme chvíli seděli a vraceli se zpět do reality. Nádherná podívaná, prostě úžasné... hned bych šla ještě jednou... pokud máte možnost neváhejte, v kině určitě vyzní nejlíp...

PS: Děkujeme babičce a dědovi na Klečůvce za hlídání... ( I když "Vašica dělal scény se spaním" - jak jsme se dozvěděli o den později... :-))