neděle 13. prosince 2009

Každou chvíli "prskáme"...

Ráno jeli kluci s Pavlem podívat se za dědou na tenis, prý si mohli chvilku zahrát i squasch, takže měli hezké rozptýlení...Vaša si opět vydobyl na dědovi balonky (tak přijel i s krabičkou tenisáků :-))
Jinak opět nedělní klídeček a pohoda. Kluci si krásně stavěli z kostek garáže pro auta.
Včera jsme koupili stromeček, tak už máme téměř všechno nachystané, Ježíšek může přijít...jen ještě nasát, tu krásnou atmosféru, ale to už jsou ty příjemnější úkoly.
Navečer jsme se šli trošku proluftovat, venku přituhlo, tak oblíkání, teď trvá ještě o něco dýl než obvykle (miluju léto, to odpadá tady to šílené vrstvení...)
Vzali jsme si tentokrát prskavky ven, ve tmě je to lepší podívaná... (doma prskáme každou chvilku, babi na Klečůvce má už i vypálenou značku na koberci, ještě k ní připsat popisek - Prskavka, Vánoce 2009 - trochu netradiční vzpomínka...)Vašík už se nevozí v kočárku, ale pěkně dupká pěšky, skoro celou cestu utíká s Vojtou, docela nás překvapil...asi jsme ho podcenili :-).
Ťukli jsme na Štáky, že je trošku přes okno postrašíme (dokonce se nám to povedlo, že Zdéňo??) a nakonec jsme skončili u nich na svařáku, tak to jsme ani nečekali, že se procházka tak hezky ..vyvine... letos první svařák a výborný...dojdem zas... !!! :-))))