středa 1. července 2009

A nezaprší ..a nezaprší....

Ráno jsem nabalila kluky a jeli jsme na Klečůvku, s vidinou toho, že nám den rychleji uběhne v tomhle parném a posléze deštivém počasí. Nabalila jsem dostatek věcí na přesvlečení, jelikož Vojta i Vašík dostali včera od tatínka nové vodní pistole a ty se samozřejmě musely jet vyzkoušet...a vyrazili jsme.
Dopoledne jsme byli s Ivankou a pak s prababi a pradědou (naše děti mají totiž babiček a dědečků jako málokdo - samozřejmě zaplaťpánbůh za to!!!!!).
Po 14.00 hodině jsme pak jeli domů, Vojta samozřejmě nevydržel, a na Veselé už spal jako dudek, než jsme dojeli domů, byl mokrý jak myš a já ho s brekem odnášela do pokojíčku. Naštěstí pak ještě v pohodě usnul.
Vaša si taky pak ještě zdříml, takže to fakt uteklo. Ani dneska samozřejmě nechyběl pořádný slejvák a padaly takové dešťové provazy, že to jsem už dlouho neviděla....Odpoledne se stavila Andrea s holkama, tak si děcka trošku zařádili. Vojta s Verčou pořád běhali s pistolkama a Vendulka chodila s brekem, že jí střílejí na plyšovou kočičku... Vašík jim všem dělal "ocásek"... prostě klasika...
PS: Až na fotce jsem si všimla, že Verda má na palci u nohy navázaný provázek - určitě nějaká velmi zajímavá hra :-).