pondělí 16. listopadu 2009

"Užíváme si dary..."

Vojta dnes nešel do školky, aby si mohl v klidu se vším pohrát a trochu se vzpamatoval z toho "narozeninového šoku", a za druhé u nás nakonec zůstala spát Áďa, tak jsme si užívali volna.
opět se nehl od nové dráhy, ještě přišli na dort i Cilka s klukama ati přinesli ještě dráhy svoje, a postavili si jednu velkou, takže super, nakonec ještě kluci udělali "change" a popůjčovali si navzájem věci, takže Vojta měl dráhy až do večera.
Odpoledne jsme vyráběli indiánské čelenky , tedy jen Vašík s Áďou a se mnou, Vojta se nemohl vzdálit od dráhy :-). A indoši jezdili na tyčkoních.Až navečer se Ádi podařilo Vojtu odlákat a byli chvilku Spidermani.Nakonec nám Áďa tančila, a Vojtu to tak chytlo, že šli do pokojíčku něco nacvičit. Áďa přišla s tím, že Vojta asi nechtěl tak úplně spolupracovat a dělat co mu ona říká, tak si nachystali každý "sestavu" svoji :-).
Vojta tančil na "Michaela Jacksona" no a my jsme nevěřili vlastním očím, jak to rozjel. Break dance hadra...málem se točil na hlavě, a když jsem se ptala Ádi jestli ho to učila, tak ne, prý si to všechno vymyslel sám, no nechápala jsem, výborné !!!!! Mám to i na videu, to bude jednou "POKLAD".