úterý 1. prosince 2009

"Perníková chaloupka"

Při dnešní dopolední procházce jsme se nestačili divit. Domeček našich skoro sousedů se totiž na vánoce proměnil v Perníkovou chaloupku. Prostě nádhera, tyhle věci miluju, a už zdálky jsem viděla něco pro mě velmi zajímavého.
Úžasný nápad s obr perníčkama, krásně nazdobenýma, mezi nima i Ježíšek v kolíbce, prostě BOMBA!!! Večer jsme se šli už všichni podívat ještě na osvětlenou variantu...krása krásná a přitom takové "NAŠE" žádná tuna světýlek "poamericku". Jak málo někdy stačí...Kluci byli celý den v pohodě až večer se začaly projevovat - říkám tomu "přebytky energie", to je když nejsou s děckama a dostatečně se nevylítají a nevybijí... Vojta vzal tyčkoně a rajtoval po obýváku, Vaša za ním lítal s pitíčkem, jednou se málem zadusil, jak mu zaskočilo... ale jinak pohoda,kdo má děti, ví o čem mluvím... :-)Pustili jsme si "cévédéčto" (CD + DVD dohromady - Vojtův výraz) Hradišťan a jejich zpívánky pro děti, jsou na nich převážně vánoční písničky, moc krásné, tak jsme měli hezký večer.
Vojta pořád staví domečky z geomagu a je sranda jak se Vašík snaží taky, Vojta mu sem tam dovolí si taky pár tyčinek spojit a Vašík je strašně důležitý... nebo se k nim přifaří, když se Vojťas nedívá... :-)