sobota 11. července 2009

V ZOO..

Klečůvjani nás přibrali do party a jeli jsme do ZOO, pořád se tam chystáme a ne a ne se tam dostat, (máme to asi daleko :-)) . Ale ne, na naši obhajobu - pořád čekáme až budeme mí volno ve všední den, jelikož známe jak vypadají víkendy, dnes jsme to riskli. Lidí bylo dost, ale dalo se....Naše osmičlenná partička se nedala a hezky jsme si to užili.

Výlet začal tedy výborně - kapánek se mi rozpadl kočár, takže jsme zháněli náhradní, ale podařilo se. Pavel sloužil jako řidič na telefonu, takže jsme zanedlouho měli (vypůjčený) jiný...a Vaša se mohl bez problémů dále vézt...taky nevím kdo by ho tahal (asi já :-( )
Nestačila jsem se divit kolik je tam zase nových věcí, jak zvířecích tak i zábavných (pro děti). Opravdu nezahálí a pořád ZOO vylepšují a to už dávno prohlašujeme, že ta naše je ze všech nejhezčí...Staví se i další velký "pavilon" vedle slonů, to bude parádička. A pro děti je nové lanové centrum, fakt krásné a hlavně už od 3 let (teda placené, ale když už si člověk udělá výlet - tak ať to stojí za to...)Teta se strejdou kazí Vašíka a namáčí mu cumel v pivu...

Zpátky jsme se svezli vláčkem a tatínek si nás opět vyzvedl.Pozvali jsme všechny k nám na grilovačku , nadlábli se (hlavně Vašík vypadal, jakoby 14 dní nejedl) a zkolaudovali s Radimem a Lili domeček.
No a teď už mě tak bolí nohy, že nemyslím na nic jiného, než jak si lehnu - takže DOBROU NOC!!!!!
PS: Pokud možno co nejdelší... :-)