sobota 5. září 2009

Velká příprava na pouť...

Už od rána se u nás kmitalo, já jsem strávila dopoledne v kuchyni a chystala všelijaké laskominy na zítřejší pouť. Pozvali jsme naše, bráchy a Laděnku s Pavlíkem.
Asi jsem to opět trošku přepískla a pustila se do příprav jako na svatbu, ono člověk si vždycky řekne, ať toho není málo, a že i to další by mohlo být dobré... no a pak se z toho může zbláznit, takže já jsem vyvařovala, vypékala, až mi z toho šla hlava a hlavně záda kolem, no teď večer už jsem nemohla ani ustát... Ale všechno je nachystáno... !!!
Odpoledne jsme ještě naběhli na zahradu, posekali trávu a všechno vypucovali, aby to bylo ťip ťop.
Mezitím jsme si odskočili pustit letos poprvé draka, aby si i kluci užili maminku a tatínka... Vojtovi už to krásně šlo, Vašíkovi jsme draka raděj drželi, jelikož ho držel velmi ležérně a co chvilku by mu asi foukl...
Ještě večer jsme s Vojtou pekli vinné cukroví, tak Vojta nelenil a pomáhal mi v kuchyni... je to šikulka.
Babička s Dědou se vrátili z dovolené a Vojta dostal opět úžasnou knížku o dinosaurech, tentokrát i s nalepovacími obrázky, takže ještě před spaním jsme chvilku četli a nalepili první dinosaury...zítra se od knížky asi nehneme... i když ty kolotoče...no uvidíme co vyhraje... :-)
A opět pár Vašíkových neopakovatelných úsměvů z odpoledne...