pondělí 20. července 2009

Doktorská pohádka...

Plány na dnešní den, jsem postupně musela celé přehodnotit.
Už včera jsem se domluvila na úterý s Jirkou, že dáme konečně dohromady nové internetové stránky Plškovic firmy.Takže dneska jsem měla za úkol všechno nafotit, ať máme nějaké ukázkové koupelny, zídky, ploty a domečky , které chlapi dělali.
Mezitím jsem musela zaskočit s Vojtou k naší paní doktorce ať se na něho mrkne, jelikož i po využívání Sumetrolinu (nějaké lehké antibiotikum) byl pořád zasoplený a bylo vidět, že není ve své kůži. Takže jsem spojila doktorku i s focením koupelen na Klečůvce, to jsem si ještě myslela jak si tam dám kafíčko a budu mít pohodové dopoledne. Ale jak už jsem psala situace se vyvíjela trochu jinak. Paní doktorce se totiž Vojta vůbec nelíbil, takže jsme šupajdili na polikliniku na rentgen dutin, aby viděla co s ním teda je.
Vojta zvládl rentgen naprosto v pohodě - a to se rentgenoval s otevřenou pusou nalepenou na nějaké velké tabuli, akorát když už paní asi "fotila" tak se začal smát a něco povídat, tak jsem čekala, jestli si to nepůjdeme pro velký úspěch zopáknout. Naštěstí ne...
No a pak s výsledky zase k naší Dr. Ta to hned ohodnotila jako zánět dutin, takže nové silnější antibiotika a klidový režim (což je dost problém, když on musí pořád běhat).
Focení jsem nějak zvládla, teď si to musím ještě všechno porovnat ať to zítra jenom lítá.
Dneska nevkládám žádnou fotku, všechno bude zítra k vidění na těch nových stránkách (teda doufám) .... :-)