úterý 1. září 2009

1. školní (školkový)den...

Prázdniny utekly jako voda a opět je tu školní rok, Vojta už se těšil na své kamarády a případně na nové hračky ve školce, takže letos to probíhalo naprosto v pohodě...ráno jsme nabalili batůžek s věcma, nové dinosaurové papuče a šlo se...To minulý rok- Vojtův první ve školce to bylo horší, nevím jestli brečel víc Vojta nebo já, nějak jsem to těžce nesla... :-)
Proběhla nutná fotodokumentace a my se s Vašíkem vrátili domů. Já jsem se pustila do pečení, jelikož na odpoledne jsme měli domluvenou návštěvu Prababičky a Pradědy...už u nás dlouho nebyli a chtěli vidět zahradu, jak nám tu všechno porostlo...
Upekla jsem dědovi Honzovi - Honzovy buchty a ten se jenom oblizoval a taky výborný podmáslový chleba. Grilovali jsme klobásky, naloženou cuketu a hermelín, prostě mňamka...Kluci si docela vyhráli vedle na louce, opět chytali motýly a cvrčky a taky si s babi a dědou házeli s balónama. Nejoblíbenější Vašovou hračkou je babiččina berle, vždycky s ní ťuká o zem, dneska ji používali místo tága a golfové hole... :-).