pátek 27. listopadu 2009

Dopis Ježíškovi...

Ráno jsme jeli s Vašíkem do Zlína dokoupit ještě poslední dekorace a svíčky na adventní věnce, aby nám nic nepochybělo. V klidu jsme si prošli pár obchůdků, Vašík byl zlatý, poslušně capkal vedle mě a bylo to super. Na chvilku jsme si sedli v "Jabku" (Zlaté Jablko OC) na sedačku a obdivovali obrovský vánoční strom. Vašík jenom běhal kolem, ukazoval na "bama", a že jich tam bylo :-) !!!
Odpoledne jsem měla opět focení, ale dnes jen rychlovka. Pavla jsem zastihla s klukama u babičky, tak jsme si dali kafíčko a šli domů.
Udělali jsme si hezkou atmosféru, pustili si koledy a psali dopis pro Ježíška. vašík chce pouze a jenom "Bama" (balónek) , pak jsme se ho ptali jestli by chtěl nějaké auto nebo traktor, na všechno byal stejná odpověď "Jóóó"...Vojta letos v těch dárcích nemá nějak jasno, minulý rok měl jedno velké přání - chtěl bagr s pásama a hotovo. Letos nemá nic tak vysněného, ale chce lego a geomag...jinak každou chvilku něco jiného.
Nakonec jsme uklidili stůl, zapálili svíčku, aby Ježíšek dopis našel a kluci povečeřeli a šli na kutě.Pavel mi byl "naloupit" chvojí na věnečky a pak šel za klukama na každoroční "Košt slivovice", tak jsem mu řekla ať nezapomene na "dobré vychování", což asi nezapomene, jelikož ví jak by mu jinak bylo neskutečně špatně...
Já mám tedy volný večer, tak dodělávám nějaké fotečky a pomalu si půjdu taky lehnout, dobrou noc...