čtvrtek 24. září 2009

"Brokolicoví maniaci"

Konečně došel toliko očekávaný balík z Tchiba. Už několikátý rok objednávám zimní výbavu pro kluky právě zde a jsem nad míru spokojená, jak s kvalitou tak s cenou...prostě nemůžu si je vynachválit.
Na oběd byla brokolice. Uvařila jsme jako obvykle celou hlávku a pak ji dala do mísy... Vaša se něčím bavil a já šla omrknout nové oblečky z balíku. najednou vidím, že chlapec se sám obsloužil - a jak pěkně... vzal si misku s brokolicí, k tomu další 3 menší (prázdné) a šel obědvat. Mohla bych ji vařit obden a pořád se můžou "utlouct". Vaša ji "spráskl" skoro celou, takže jsem šla uvařit další, abysme měli i my s Pavlem(naštěstí už mívám zásoby :-)).
Po příchodu ze školky, Vojta hned zkoušel nové věci a dělal módní přehlídku, no jsem spokojená - sekne jim to!!!Odpoledne jsme dodělali druhého tyčkoně a kluci šli jezdit na zahradu. Vojta byl chvilku i u Matýska a večer si dokonce přinesl vypůjčený "počítač s autíčkama" jak mi přišel sdělit, možná někdo zavzpomíná na své dětsví (já jsem to teda viděla dneska poprvé).