středa 14. října 2009

"Vesmírná středa"

Musím se ještě vrátit ke včerejšku, jelikož když jsme došli do ložnice, že si jdeme konečně lehnout, čekalo na nás v posteli tohle "Volně pohozené dítě", tak mi to nedalo a musela jsem si ho vyfotit...tak jen takový malý dodatek...
Jinak dneska lilo jako z konve celý den, počasí fakt šílené,venku 2°C no děs běs. Zimní výbava už je v pohotovosti...
Odpoledne jsme se s Vojtou vrhli na zkoumání vesmíru (Laděnka nám včera dovezla starší čísla časopisu "Pojď si hrát", tak jsme si jako první vybrali vesmír). Vysvětlovala jsem mu pojem skafandr a pak jsme si vystříhli kosmonauta ( oděného pouze v trenkách) a k němu pak vystříhali ještě celý skafandr, zítra si ho oblečeme a celé to nalepíme, to bude paráda...Vojta pak hlásil Pavlovi , když přijel z práce, že poletí až do "Měsmíru" (sloučenina měsíce s Vesmírem).
Večer jsme tady maturovali nad naší tiskárnou a jelikož jsme potřebovali tisknout fakt něco důležitého, povolali jsme si na to borce znalejšího než jsme my s Pavlem... Zdéňu.
Chvilku si s tím pohrál a nakonec nám ji zprovoznil... HURÁ !!!! Děkujeme !!! Takže když jsme to tak zdárně natiskli, šli jsme to zapít a ejhle 23:27 hod tak honem chrnět !!!!