pátek 18. prosince 2009

"Utíká to nějak strašně rychle..."

Pátek...
Domluvila jsem si hlídání a vydala se absolvovat další "doktorské kolečko"ve snaze zjistit, co mě to teda bolí...
4-hodinové čekání na chirurgii (doktoři měli dvouhodinkovou poradu, tak se prostě neordinovalo)kde mi nic nezjistili a tak jsem se šla ještě zrentgenovat na ortopedii, tam jsem naštěstí byla hned na řadě. Nic mi nenašli, tak prostě nevím, asi nějaký neposedný skřítek...měla jsem zajít rovnou za svým taťkou, ten mi je vždycky ( když jsem byla malá) vyháněl a pak je šel spláchnout do záchodu :-)
Nemám tahat kluky a uvidíme...
Domů jsem přijela odpoledne a čekalo mě aspoň příjemné překvápko od Pavla, který přijel dřív z práce a ještě jsem dostala krásný dáreček a kytku...tak jsem byla šťastná, že už jsem doma a můžeme být spolu... díky Pavli...


Středa + Čtvrtek...

Vojta zůstal doma ze školky, pořád pokašlává, tak už bude do konce týdne doma, ať nelehne na Vánoce, a příští týden se uvidí, jestli ještě na dva dny půjde...
Kluci samozřejmě řádí, chviličku si hrajou a pak se začnou hádat a to už je pak parádička...
Vaša vymyslel ovšem bezvadnou zábavu, pouštět si tenisáky po zábradlí, tak to jsem měla hodinku klídek, jak je to zabavilo...Ve středu přijela babička Alenka, tak se chvilku zabavili a já jsem si chystala věci na pečení, navečer jsem si nadělala těsta a zítra to všechno upeču. letos to fakt nehrotím, loni jsem pekla asi 13 druhů, a bylo to naprosto zbytečné... takže ať je co zobnout, co mají kluci rádi a hotovo.
večer si Vojta vymyslel, že si půjde vystřihovat z katalogů hraček co by chtěl od Ježíška a nalepí si to pak všechno na papír, tak jsme se u toho pěkně zabavili a dokonce i Vašíka to strašně bavilo.
vybíral si hračky, které se mu líbily a já jsem mu je vystříhla a pak si je nalepil, aspoň si procvičili jemnou motoriku...Ve čtvrtek , když kluci usnuli jsem se pustila do pečení, Vojta spal jen chvilku tak mi pomáhal s perníčkama a byla jsem překvapená, jak ho to bavilo.Upekl si i svoje vlastní, které si hned po vychladnutí poctivě zblajzl...letos se mi nějak obzvlášť daří, asi proto, že jsem péct ani nechtěla...tak se to cukroví snaží zavděčit.. :-)
Večer jsme ještě spolu s Pavlem dodělali vanilkové rohlíčky (Pavel mi vždycky točí mlýnkem) a je napečíno...
PS: Napadl první letošní sníh... a je šílená zima...