pátek 17. července 2009

Bongo Brno...

Dopoledne u nás proběhly "postřižiny", kluci jsou oba na "4" tzn. velmi "vylépaní" :-). Jedna fotečka Vojty alias chytré horákyně... Ostřihaný - neostřihaný...

Hned po obídku jsme naložili kluky do auta, a odfrčeli směr BRNO... do BONGA - obrovského hracího centra...
Kluci si po cestě zdřímli (Vojta spal už ve Fryštáku), aby nabrali tolik potřebných sil - ani jsme netušili jak moc je budou potřebovat!!!! Cca 4 HODINY (nekecám, tak dlouho jsme tam nakonec byli) se nezastavili... :-)
A, že to byl pořádný záhul na kondičku...Vojta běhal jak o život, bylo tedy "trochu tepleji"(klimatizace moc nestíhala) a z dětí jen kapkaly krůpěje potu..ale myslím, že to nikomu nevadilo..., prošli jsme kompletně všechno, víc nemá cenu komentovat - za vše mluví FOTKY :

Dobře si prohlédněte předposlední a poslední fotku, chlapi jsou v ní na stejném místě...najdete kde?
Ano , taky jsem měla hrůzu v očích, a hlavně když si Vojta vylezl v pohodičce nahoru a sjel po tomhle tobogánu," jakoby se nechumelilo". Když jel popáté , tak už mi to ani nepřišlo .............. PS: nakonec jel i Pavel s Vašíkem :-)

"Perný den"

Včera jsem měla docela nabytý program, ale to je už pravidlo, že někdy celý týden sedíme doma a pak se mi sejdou tři věci v jeden den...
Ráno jsem jela k holičce - konečně...ještě nikdy jsem neměla na hlavě tak světllou (vybledlou) barvu, už jsem to ani nebyla já :-). Takže jsem se už fakt těšila. Iveta nezklamala a už jsem zase "černoška".
S kadeřnicí mám pak obvykle spojen nákup v Tescu a C&A, je to výboné, jelikož, když jsem načesaná a cítím se dobře, hned se líp nakupuje (musím si vzít dostatek peněz :-)).

...Máme s Vašíkem nové plavky...Musela jsem si pohnout, jelikož jsem byla domluvená na 15.00 hod, na Klečůvce , kde mi bude vysvětleno jak se fotí manuálně...
Takže jsem polítala obchody, až jsem se divila co jsem všechno stihla, a frčela domů.
Babička kluky po obědě uložila, takže když jsem přijela oba spali, já vyndala nákup, a během chvilky byli vzhůru, tak jsem je zase šupla do auta a jelo se...
Předávka druhé babičce a já se šla učit... David už mě čekal , teorii jsme probrali v archívu, a pak si šli něco pozkoušet ven do parku... No těch technických věcí je teda fůra...zezačátku jsem měla hlavu jak balon, ale pak se to nějak usadilo a je mi to už jasnější...každopádně to chce jen FOTIT, FOTIT, A FOTIT...tím se naučím nejvíc...takže Davide díky...jdu fotit ... a pozdrav fotografů na závěr : "Dobré, světlo!!!"

"Moje první foto: s nastavením clony..." , druhé foto: "David vysvětluje"(mimichodem, hned mi řekl, že je rád, že mám "foťák" ne "canon"... :-)