čtvrtek 18. června 2009

Doma je DOMA...

Tak jsem doma - HURÁÁÁ , bylo mi fakt strašně smutno. Ale na druhou stranu to uběhlo docela rychle. Hlavně jsem se fakt naučila spoustu věcí, některé vychytávky jsou naprosto dokonalé, hlavně si teď budu už umět ve spoustě věcí ulehčit práci. Kurz byl bezvadný, potkala jsem skvělé lidi, hlavně báječnou holku se stejnými zájmy jako já, takže jsme byli i dobrá parta.
Včera byla velká vítačka, Vašík se smál na celé kolo, když mě viděl a Vojta taky hned přiletěl (ten teda i trošku ze zištných důvodů), jelikož první otázka byla "Kdy už mu dám ty dárečky?".
S dárkama jsem měla úspěch, tak jsem byla samozřejmě spokojená... :-)

Dneska jsem neměla moc času, ale ve chvilce volna, jsem šla hned něco vyzkoušet, jestli jsem nezapomněla "nabyté" znalosti ... chce to hold tréning, nějak si to ta "makovice" zapamatovat musí, a pokud se netrénuje, pomalu, ale jistě se to pozvolna vytratí - co si budeme povídat...

Tak tohle je jen taková zkouška..jestli to zvládnu i doma (těm kdo někdy v jakémkoli programu obřezávali- obgumovávali nějaký objekt nemusím nic vysvětlovat -nehledě na to, že strom,vlasy atd. prostě vyřezat nejdou...) Práce asi na 5 min..., když se to člověk naučí...BRNKAČKA...(děkuji skvělému panu "školiteli")
Foto : "Archiv pod drobnohledem..."(v druhé variantě, pro zvídavé pozorovatele (fakt je ten strom prořezaný - s tím žlutým podkladem to jde líp vidět :-) )