úterý 17. listopadu 2009

17.listopad

Celý den přemýšlím, co jsem dělala v tento datum před 4-lety...Vojtíšek má totiž narozeniny přesně zítra. A jediné co mě napadá, je : jak velká škoda je, že nepíšu blog už třeba od té doby, to bych všechno věděla, takhle marně pátrám v paměti a ne a ne si cokoli vybavit. Jediné, co si vzpomínám je ta noc 17.11.2005 , kdy jsme šli docela pozdě spát a ve dvě v noci mě probudilo "nějaké mokro" a já nahlásila Pavlovi, že asi pojedeme do porodnice - a Pavel byl probraný tak rychle jak ještě nikdy předtím... :-)
Já si na něco vzpomněla, vím, že k nám přijela Ivanka s Jeníčkem a ten si ještě ze srandy poručil buchtu ke kafíčku a já mu ji pekla (myslím, že byla borůvková), jo jo jo , jak je super zapnout mozkové buňky a ono se fakt člověku něco vybaví... takže jsem ještě skákala kolem návštěvy a večer byla ráda, že jdeme zalehnout, ale moc jsme si nepospali :-) STÁLO TO OVŠEM ZA TO!!!!
Pak jsem si šla umýt vlasy (můj předporodní rituál, který jsem pak úspěšně aplikovala i u Vašíka...abych byla jako krásná :-)) a strašně pěkné bylo, když jsme odjížděli do porodnice, tak mi Pavlova mamka přišla dát křížek na čelo...(tenkrát jsme ještě bydleli chvilku u nich , než jsme dostavili domeček).

A dnes jsme si to vyměnili, skákala kolem nás Iva, protože jsme byli celý den na Klečůvce. Jako tradičně svátek, takže honem něco "pracovat", takže Pavel pomáhal Honzovi s nějakýma dodělávkama u nich doma. Den utekl jak voda a dneska v noci to určitě nebude tak akční jako tehdy... :-))