neděle 25. října 2009

"Žádní povaleči, ale natěrači..."

Dnes se posunoval čas, takže jsme měli o hodinku víc na práci. Rozjeli jsme to ve velkém stylu, babička si vzala Vašíka a tak jsme mohli pracovat s Pavelm oba dva.
Štětky a barvu do ruky a šlo se...
Když jsem viděla jak mi to pomalu přibývá a že těch 10 balíků palubek vůbec nemizí, napadla mě spásná myšlenka, telefon a už jsem žhavila Honzovi a Ivance, jakýže mají na dnešek plán, že by se nám moc šikla jejich pomoc. Díky bohu, neměli nic takže za chvilku byli u nás a to už byl jiný "fičák".
Pavel ještě něco dozdil, Honza natíral trámy a já s Ivankou jsme natíraly palubky.
Babička dodala výborný oběd, abysme se nezdržovali a tak nám šla práce ještě líp od ruky. Chlapi měli hotovo tak nám šli pomoct s palubkama a jak jsme na to naběhli všichni čtyři, za chvilku jsme to měli...prostě "PARTA HIC".Takže děkujeme všem za pomoc, babičkám za hlídání a Ivance a Honzovi za pomoc, ještě že Vás všechny máme...
PS: Samozřejmě na fotkách jenom chlapi, já fotím a Iva zrovna není na záběru...to je tak vždycky...příště se nechám vyfotit taky!!!

Sobota - Míša se vdává...

V poledne jsme vyrazily jak tři sudičky (mamka, Ivanka a já) podívat se do Vizůvek na svatbu Mišky Arnoštové a Káji... Svatba se nekonala na zámku, jak je to obvyklé, ale v zámecké kapli, kde jsem do té doby nikdy nebyla.
Napjatě jsme čekaly na nevěstu. Míša byla moc krásná a i ostatní "Angreštovic"děvčata byly super "vyfiklé", cérky to prostě umí :-)...Kája byl ten nejvysmátější ženich jakého jsem viděla a jak řekla Iva, byla to "veselá veselice". Nejlepší byla Míša , když v kapli po podpisu do matriky hodila vlečkou "jak starý machr", aby ji měla pořád krásně narovnanou, ten švih byl výborný a všichni se výborně bavili...
Tyhle fotky se mi strašně líbí...ty se mi fakt povedly...a i když tam bylo tolik fotografů (profíků), tak tohle určitě nikdo nefotil (Miško, máš to u mě!!!)
Vojta zůstal na noc u babičky a já jsem frčela domů...máme na víkend hrůzu práce, jelikož musíme natřít tesařům na pondělí všechny palubky a trámy, takže si asi mákneme...
Pavel dělal na garáži a já jsem byla s Vašíkem, jelikož s n´ím se bohužel nic dělat nedá, je to takový rarášek, že nás prostě nenechá. Takže jsem odpoledne strávila na louce před naším a kopali jsme si s balónem.
Večer jsem totálně odpadla a ačkoli byl v televizi konečně film (Bobule), na který bych se ráda podívala, neviděla jsem nic, protože jsem usnula jak špalek a spala až do rána...